helyszíneink

A fantasztikus természeti adottságok mellett természetesen lehetőség van fedett, beltéri programok lebonyolítására is. A Club Aligában a legkülönbözőbb méretű és szolgáltatáskínálattal rendelkező rendezvényhelyszínek állnak rendelkezésre.

Rendezvénysátor

Egyedülálló méretben a Balaton partján

Közvetlenül a Balaton parton egyedülálló 1000 nm-es rendezvénysátorral rendelkezünk (20 x 50 m). A sátor dobogózott, szőnyegezett, valamint egy 6 x 8 méteres beépített színpad van az egyik végében. A színpad melletti helyiség öltözőnek vagy technikai állásnak használható.

A sátor mindkét hosszanti oldala szinte teljesen kinyitható, ezáltal tökéletes központi helye lehet akár családi,- és sportnapoknak, céges rendezvényeknek. Konferenciák esetében kb. 1300 – 1500 főt tudunk széksorosan leültetni.


Castro villa

Elegáns épület szuperpanorámával

A strand zsibongásától és a szállodaépületektől távol eső Castro villa egykor elnöki nyaralóként szolgált. Tornácáról csodálatos balatoni panoráma nyílik, ahonnan Balatonkenesétől Tihanyig belátni a Balaton teljes keleti medencéjét. 

 

A hosszan elnyúló egyszintes, tornácos épület mindkét irányban megnyitható. Szép időben a teraszon készül a nyárson sült hús és a flekken, amit egy csodálatos naplemente tesz felejthetetlenné. Az enyhén lejtős, pázsitos kerten keresztül jutunk le a Balatonhoz, ha parti sétára vágyunk. 

Kötetlenebb baráti összejövetelek, „bulisabb” hangulatú partik kiváló helyszíne kb. 200-240 főig, de kisebb létszámú 70-100 fős családi napok otthonaként is kiváló választás.


Főépület

Konferenciákhoz és beltéri programokhoz

A főbejárat felől érkező vendégek először ezzel az épületegyüttessel találkoznak a Club Aliga területén. Ebben az épületben található éttermünk, mely egyben legnagyobb konferenciatermünk is, valamint a Retró Presszó és a konferenciákhoz használható 3 szekcióterem.

Főépület
 

Étterem/konferenciaterem:

Körasztalos ültetéssel az étteremben és a hozzátartozó fedett teraszon kb. 250-280 főt tudunk leültetni. Teraszon ülő vendégeink a csodálatos balatoni panorámában gyönyörködve fogyaszthatják séfünk jobbnál jobb remekeit.

Éttermünket konferenciateremként használva 270 fő széksoros elhelyezéséről tudunk gondoskodni. Beépített beszédhangosítással, vetítővászonnal és projektorral rendelkezünk, kívánságra színpadot, elnöki emelvényt építünk. A konferencia vendéglátását – az időjárás függvényében – a teraszon és az ún. reggeliző teremben is el tudjuk helyezni.

Étterem / konferenciaterem
 
 

Szekciótermek:

Főépületünk I. szintjén helyezkednek el 20 fős szekciótermeink, melyek fontos kiegészítői lehetnek egy szakmai munkának a plenáris ülés után.

 

Retró Presszó

Autentikusan berendezett presszónk kiváló helyszíne lehet kisebb létszámú buliknak, vagy nagyobb rendezvények kiegészítő programjaihoz. A Retró Presszó saját terasszal rendelkezik, amely tovább növeli a felhasználási lehetőségeket. Kb. 50-60 fő egyidejű befogadására alkalmas.


III-as szálló

Konferencia és sport

Kétcsillagos szálláslehetőséget biztosító épületünk a parttól mindössze 10 méterre, a sportpályák közvetlen szomszédságában helyezkedik el. A szálloda halljában nagy területű közösségi helyiség található, mely alkalmas lehet a konferenciákhoz kapcsolódó vendéglátás elhelyezésére, vagy kiegészítő programok megszervezésére.

 

A III-as Szálló konferenciaterme kb. 100 fő befogadására alkalmas. Beszédhangosítást, bútorzatot, flipchart táblát, projektort természetesen igény szerint itt is biztosítunk. A teremhez szervesen kapcsolódó terasz a legkülönbözőbb ötletek megvalósítását teszi lehetővé. A konferenciaterem mellett 20 fős szekcióterem áll a tudományos munka szolgálatában.  • 8171 Balatonaliga, Aligai út 1.
  • Elnyerte valamelyik helyszín a tetszését? Kérjen ajánlatot!Megerősítő kód

  • +36 30 900 04 31

  • 8171 Balatonaliga, Aligai út 1.

Hírlevél feliratkozás

Impresszum  |  Adatvédelem  |  Felhasználási feltételek  |  © 2015 Club Aliga